Herfst(vakantie) in Brabant

De herfst is zo gek nog niet. Prachtige kleuren in het bos, wellicht een weekje vakantie én de meest fantastische evenementen! Kom naar de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven of ga in het bos op zoek naar paddenstoelen. Er is zoveel te doen, dat één dagje Brabant zeker niet genoeg is. Dus waarom slaap je niet in een B&B of boek je een kamer in een van de gastvrije hotels in Brabant. Laat je inspireren door onze herfstspecial of zoek zelf naar evenementen in de herfstvakantie in de speciale herfstagenda van Brabant. De herfstvakantie is in 2017 van 14 t/m 22 oktober in de regio's Midden en Zuid en van 21 t/m 29 oktober in de regio Noord.    

Onze tips voor de herfst(vakantie)

Graphic Matters

Met prachtige exposities en speciale sculpturen voel je waarom Breda zich dé stad voor grafisch ontwerp in Brabant mag noemen.

Vogelverschrikkerfestival

Het Vogelverschrikkerfestival laat iedereen genieten van de unieke, vreemde, bizarre en sprookjesachtige wereld van de vogelverschrikker. 

Dutch Design Week (DDW)

Bezoek het grootste desigevenement van Nederland!

Pompoen dagen

 Er is o.a. een pompoenmarkt, kinderen kunnen hun eigen Halloween pompoen snijden of pompoenkaarsjes maken, ook zijn er verlichte kunstig uitgesneden pompoenen creaties van pompoenen en een spannend verhalenbos.

GLOW

Acht dagen lang staat de stad in het teken van de lichtkunst.

Loving Vincent

Deze tentoonstelling geeft een unieke kijk achter de schermen van de gelijknamige, bijzondere geschilderde animatiefilm over Vincent van Gogh. 

November Music

Je ontdekt de laatste muzikale ontwikkelingen waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties.