Festival TREK

Bossche Bourgondiërs!

Van donderdag 6 t/m zondag 9 juli staat het Paleiskwartier in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ‘S-HERTOGENBOSCH.

Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 41.000 bezoekers komt Festival TREK ook in 2017 van donderdag 6 …

Lees verder

Bossche Bourgondiërs!

Van donderdag 6 t/m zondag 9 juli staat het Paleiskwartier in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ‘S-HERTOGENBOSCH.

Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 41.000 bezoekers komt Festival TREK ook in 2017 van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli weer naar Den Bosch. Vier dagen lang wordt het Paleiskwartier omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes. Festival TREK is komende zomer te vinden in negen steden door het hele land. Het rondreizend festival bezoekt Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en sluit het seizoen op zondag 10 september af in Den Haag. De negen steden kunnen met de komst van festival TREK weer rekenen op een perfecte mix van lekker eten & drinken gecombineerd met een grote variëteit aan theater, kleinkunst en live muziek. Waarbij TREK een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. De aftrap van de landelijke tour en de officiële opening van het food truck seizoen vindt in het weekend van 11 t/m 14 mei in het Rotterdamse Vroesenpark plaats. Het festival, dat onder leiding van de ‘BurgeRmeester van TREK’ staat, is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Zie voor meer informatie: www.festival-trek.nl.

Lees minder

Contact

Adres:
Hugo de Grootlaan 82
5223 LC Den Bosch
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Wanneer

  • dagelijks vanaf 6 juli 2017 t/m 9 juli 201716.00 - 23.00 uur
    14.00 - 22.00 uur

Locatie

Neem alvast een kijkje

Reviews

Wat vind jij?